Kehystyspalvelu


Kehystämme taulut ammattitaidolla ja laadukkailla kehystysmateriaaleilla. Suunnittelemme jokaisen kehystyksen yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveita kuunnellen, jotta pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Ajanvaraukseen

Mitä kehystämömme sinulle tarjoaa?

Olemme täyden palvelun taidekehystämö. Kehystämme niin suuret kuin pienetkin taideteokset. Meiltä saat myös omien mittojen mukaan kehystetyt peilit. Kehystämme tärkeät muistot sisustustauluiksi vitriiniin.

Kehystämö

Kehysvalikoimaamme kuuluu yli 650 kehysmallia. Käytämme kehystyksissä happovapaita passepartoutpahveja (paspiksia) työn säilyvyyden parantamiseksi.

Taidegalleria

Kehystämisen lisäksi myymme taidetta. Valikoimissamme on yli 300 teosta eri taiteilijoilta. Jos et löydä galleriasta etsimääsi, otathan yhteyttä suoraan meihin myynti@taidehyvarinen.fi

Suunnittelu

Suunnittelemme toiveiden mukaisesti teokset sekä tilakokonaisuudet. Asiantuntijamme ovat ammattilaisia kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, ja he opastavat sinua koko suunnittelun ajan.

Kuljetamme tarvittaessa taulut kotiisi


Kuljetuspalvelumme toimii päästääntöisesti Rovaniemen alueella. Voimme myös halutessasi ripustaa taulut paikalleen sekä asentaa galleriakiskot katon rajaan. Toimitamme taulut myös postin ja matkahuollon kautta.

Vinkkejä kehystäjälle


29.01.24
Pertti Hyvärinen 80 vuotta
Lue lisää
14.10.20
Kehystäminen on millintarkkaa
Lue lisää
12.10.20
Näin muutat taulun luonnetta kehyksillä
Lue lisää

Tilaa uutiskirje


Saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset, tuoteuutuudet ja tiedon myyntiin tulevista teoksista.